Lancom 1781 4G router

De komende tijd wordt in Nederland op hoog tempo door verschillende aanbieders het 4G netwerk uitgerold. Dit biedt niet alleen mogelijkheden voor gebruik door smartphones en tablets, ook is er voor de zakelijke markt de mogelijkheid overal en altijd breedbandverbindingen op te bouwen. Met de ingebouwde GSM-modem die 4G ondersteunt, bied LANCOM met de 1781-4G draadloze breedband connectiviteit. Hiermee wordt het mogelijk high-speed breedbandverbindingen aan te bieden in gebieden zonder DSL beschikbaarheid. Afhankelijk van de ontwikkeling van de mobiele netwerken, kan dat al oplopen tot 100 Mbps!
Met de uitgebreide VPN-mogelijkheden van het apparaat garandeert het een veilige, high-performance verbinding met filialen en telewerkers.
Ideaal voor bijvoorbeeld: beurzen, evenementen, bouwplaatsen en alle andere locaties waar een vaste verbinding niet voorhanden is.
De LANCOM 1781-4G levert alles waar moderne bedrijfsnetwerken behoefte aan hebben, zoals uitgebreide Quality-of-Service mogelijkheden en een slimme firewall.